tiistai 22. joulukuuta 2020

Lehtimiehen kikka vai tontut liikkeellä?

Joskus tulee mieleen että usuttavatko lehtimiehet tekemään haastatelluista itsestään tyhmempiä mitä ovat? Seuraava hymyilyttää, nainen itkuisen lapsen kanssa, jolta joulu on täysin pilalla kun ei pääse Englannista "mummin" luo Suomeen. Hän on jopa kuumeisesti yrittänyt löytää uutta lentoreittiä Suomeen. 

 – Kyllä joulu on pilalla. Yritin eilen kuumeisesti selvittää koko päivän, pääsisinkö muuta kautta lentämään. Lapsi oli tosi itkuinen, kun ei päässytkään mummille. Meillä ei ole luntakaan, ja Kouvolaan sitä oli sopivasti satanut, X  kuvailee tunnelmia Ylelle.


tonttu ikkunassa



Samalla linjalla: Tanskalaiset joilla on kesämökki Ruotsin puolella ovat niin huolissaan mönkään menevästa joulunvietosta että yhdistys Danske Torppare (Tanskalaiset torpparit) ovat lähettäneet vetoomuksen Ruotsin ulkoministeri Ann Lindelle tehdä poikkeus heidän kohdalla. Ymmärtävät vakavan koronatilanteen mutta..... 

En usko että poikkeuksia tehdään torpparien kohdalla, vaikka rupeaisivat kapinaan, nyt on aika maksaa potut pottuina sitten Kristian tyrannin ajoista lähtien. Dansk djävlarna kuten Ernst-Hugo Järegård totesi aikoinaan i Riket. 

1 kommentti:

  1. mp

    tässä taas lehtimies on näin joulun alla aivan polovillansa ja polovillansa:
    http://hikkaj.blogspot.com/2020/12/ei-saata-olla-tata-paivaa.html#comment-form

    VastaaPoista