perjantai 27. joulukuuta 2013

Piirustikku kaikkien aikojen joululahja

Ne jotka kuvittelevat että joulu on paketissa kun lahjat on avattu ovat aivan hakoteillä. Jouluhan jatkuu loppiaiseen saakka vaikka Kustaa III veikin meiltä kolmannen ja neljännen joulupäivän veltostumisen pelosta. Kustaat on tätänykyä vaihtuneet kauppiaisiin jotka tietenkin haluavat että jouluaattoon huipentununutta ostoshysteriaa seuraa nopeasti uusi huippu alen ja uudenvuoden juhlien kera. Kikka sama, valtias vain vaihtuu. Älä laiskistu savupirttiin.

Mietin juuri että mikä on ollut se kaikkien aikojen pettymys joululahjojen suhteen ja tuli heti mieleen 70-luvulta kapine nimeltään: PIIRUSTIKKU. Jo silloin kova TV-mainonta joulun alla kohotti tämän kapistuksen tosi halutuksi lahjaksi ns pukinkonttiin mutta tämä hype (ainankin omalta kohdalta) lysähti kasaan jo ensimmäisen tunnin aikana lahjaa testattaessa. Joten voin sanoa että piirustikku on antanut kasvot joululahjojen antikliimaksille.

4 kommenttia:

  1. mp

    vaan hula-hula-rengas edellisellä vuosikymmenellä oli kyllä kuin taivaanlahja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei taas, olen yrittänyt kommentoida blogiasi mutta siihen vaaditaan kirjautuminen ja salasana jonka aina undohdan. Salasanat tuntuu ylittävän muistikapasiteettini roimasti.,

      Poista
  2. Mutta hula-hula rengas on aivan käypää tävaraa vielä nytkin "mamma"-jumpissa. Itse olin hyvin tyytyväinen kengurukeppiin, joka ei ole saanut ansaitsemaansa revivalia.

    VastaaPoista
  3. mp

    naapurin lasten sininen hula-hula-vanne oli unelmana - miks ei mulla tuommoista?! SEN kun SAISI niin ei elämältä mitään puuttuis! Illat sitä pyörittelis.

    Sitten kun aikansa manku, sen sai. Ka mitä ihmettä: Ongelmia jäi silti!
    Olisko johtunu siitä että se saamani vanne oli valkoinen.

    VastaaPoista