torstai 12. joulukuuta 2013

Joulupöydän ammattilaiset

Taas kerran jälleen ollaan kokoonnuttu (onko sana sukua kokongille?, epäilen että on)  jokavuotisen joulupöydän ääreen. Myös tämä tilanne vaatii professionalismia onnistuakseen.

Lesson one.

1. Älä sorru lipittimään makeaa glögia kohteliaisuudesta jota tarjoillaan ennen kuin pääset käsiksi itse joulupöytään. Jo lapsena on opetettu että ei makeisia ennen ruokailua koska ne vievät nälän, niin miksi nyt kun ollaan juuri tultu syömään?

2. Kun valitset istumapaikkaa niin alä ryntää paikalle ensimmäisenä tai jättaydy jonon hännille vaan lyöttäydy strategisesti joukon keskelle jossa sinulla on paras mahdollisuus välttää mustapekka alueet. Tällä tavoin voit valita mieluista lähiseuraa parin seuraava tunnin ajaksi ja maximoida onnistuneen illan.

To be continued.

Alkulämmittelyä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti