lauantai 27. toukokuuta 2017

Hitura on hatara

En ole koskaan uskonut 100% että "ei nimi miestä pahenna", tiedä häntä, mutta voi antaa vinkin juurista ja menosuunnasta.  Hiturassa ei ole kyse miehestä vaan kaivospahasesta joka uhkaa (?) vuotaa jarosiittia ja muuta moskaa ympäristöön. Virallisesti puhutaan ympäristövahinkojen estämisestä. Mikko Niemelä kirjoittaa SKssa että irtaimistosta saadut varat on käytetty asianajajien palkkioihin. Mitä nämä lainoppineet ovat aikaansaaneet ei juttu kerro, joten parasta olla haukkumatta. Eli siis loppulasku jää, kuten aina, veronmaksajien piikkiin. Piikin tämänpäiväinen arvioitu suuruus on yli 5 miljoonaa euroa. Tuo kolmikirjaiminen sana yli on todella huolestuttava seikka tämän kaliberin sotkuissa.

2 kommenttia:

  1. mp

    ei sen fiinimpää menoa kuin noilla diktaattoriveljillä Diane Ducret'n kirjassa Diktaattorien naiset; herrat sen kuin porskuttelevat ja rypevät:
    https://hikkaj.blogspot.fi/2017/05/kevaan-iloja.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TV:ssä oli dokumentti jokin aika sitten first ladiestä jotka ovat pärjäilleet kohtalaisen hyvin kun valta ja vapaus on luisunut siipoilta käsistä. Tutuin esim näistä rouvista on kengistään kuuluisa Mrs Imelda Marcos. Herra Marcos on murennut alkuaineiksi mutta Imelda on vielä hyvässä vedossa. Zairen keisarilta jäi jälkeen kaksosvaimot jotka eivät kärsi köyhyydestä meikäläisten mittapuun mukaan Pariisissa. Haitin first lady hoiti huomattavasti paremmin säästöporsastaan kuin porsasteleva Baby Doc. Jne. Aika mimmejä.

      Poista