perjantai 17. helmikuuta 2017

Väsyttävää törppöjen ihailuja

On hämmästyttävää miten Suomessa vielä ollaan suvaitsevaisia kuunteleman julkkisten humalaista sössötystä. Jos olisin lehtimies niin kieltäytyisin haastattelemasta moisia jokeltajia. Eihän kukaan suostuisi vapaaehtoisesti kuuntelemaan tuntematonta puliukkoa linjautoaseman nurkilla niin miksi sitten samassa tilassa olevia julkisuudessa tunnettuja henkilöitä? Siinä tilassa tulee harvoin mitään järkevää sanomaa kuten ei myöskään tullut tällä kertaa. En ole ennen nähnyt Kaurismäkeä haastattelussa ja luulin ensin että hänellä on vaikea puhevika kunnes tajusin että hän vain altistaa ympäristönsä suomalaiselle juoppologiikalle. Varoittava esimerkki alkoholin haittavaikutuksista ja suomalaisten alttiudesta alkoholismiin. Nämähän ovat tunnettuja asioita maailmalla mutta vähemmän tunnettua on miten tälläistä piinallista käytöstä suvaitaan Suomessa. Hyvä vitsi että kyseistä sammaltajaa tituleerattin lehtireferaatissa akateemikoksi...toivottavsti se ei kuvaa maan akatemian tasoa.

Hesari kommentoi suhtautumista julkkisten humalassa esiintymiseen:
TAITEILIJOIDEN, URHEILIJOIDEN ja muiden julkisuuden henkilöiden kohdalla tilanne ei ole niin selvä. Aikuisilla ihmisillä on oikeus juoda, jos haluavat, eikä median tehtävä ole moralisoida.

Selvä: hyvä sanavalinta!

2 kommenttia:

  1. mp
    ja entä kun urheilukilpailuja ennen vanhaan nämä Tiilikaiset, Noposet, Kukkoset, Raatikaiset selostivat vähintään vanhassa maistissa. URHEILU!

    Nyt homma on siistiytynyt silti osin, mitä nyt jossain paikallisradion lätkälähetyksessä joskus lipsahtelee...

    VastaaPoista
  2. Ajattelin juuri sitä kun luin kirjoituksesi!

    VastaaPoista