lauantai 14. huhtikuuta 2012

Karvat pois kevät tulee

Kevät tekee tuloaan aivan tosissaan, sinivuokot ovat asemissa vallatakseen metsän ennen valkoisten serkkujensa ryntäystä. Myös oranssit järripeipot ovat saapuneet ruokailemaan matkallaan pohjoiseen. Järripeipon kirkkaat värit kielivät että hyviä geenejä on tarjolla jälkikasvulle.

Luin paikallisesta sanomasta että karvat ovat ollet jo kauan uhanalaisten listalla. Tämän päivän nuoret jotka tavoittelevat absoluutista karvattomuutta eivät olleet edes suunnitteilla kun Burt Reynoldsin rintakarvat olivat myyntivaltti. Artikkelissa kerrottin että jopa miehet haluavat nykyisin brasilialaisen vaxauksen, mutta sitä tarjotaan vain naisille turvallisuussyistä?! Kenen turvallisuudesta on kyse ei paljastunut artikkelissa.

Samassa lehdessä näin mainoksen toisenlaisesta karvarista eli ihan tavallisesta parturi-kampaamosta. Itämaisen naköisiä neitejä esiteltiin nimien kanssa. Strategisesti keskellä oli kuva salongin potentaattista (toimitusjohtaja/ rahastajasta) joka tietysti oli mies ja taatusti brasialaisen tarpeessa. Hänen nimensä oli Harem.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti