lauantai 25. lokakuuta 2014

Tulkinnat

Mielestäni Thomas Stenström on tehnyt tämän vuoden vaikuttavimman levyn; "Slå mig hårt i ansiktet" (löytyy Spotifysta). Itselleni tuli heti mieleen että se käsittelee ihmistä joka on ottanut yliotteen väkivaltaisessa suhteesssa ja paiskoo vasten kasvoja pahoinpitelijälle että tee mitä tykkäät mutta et koskaan tule voittamaan hyypiö! Tulkinta oli aivan ilmiselvä vaikka en ole koskaan elänyt väkivaltaisessa suhteessa. Minkä takia rupesin nyt kirjoittamaan tästä? Juu, katsoin eilen Idolia (sic!) jossa tyttö lauloi kyseisen levyn ja kertoi jälkeenpäin että levy hänelle merkitsee hurjasti rakastuneesta tunteesta! Mikä erilainen näkemys! No onhan meillä hurja ikäero mutta kuitenkin. Aika fantastista että sama teksti merkitsee niin totaalisesti eri asioita riippuen minkä filtterin kautta se on siivilöity!


Seuraava tulkinta meni aivan nappiin, me kumpikin (siis mannen ja minä)  tykkäsimme kovasti tästä viinistä, ja bonus maun lisäksi, on että viini on ekologisesta tuotannosta! 8 viinikannua 10 mahdollisesta!

Thomas Stenström – Slå mig hårt i ansiktet

 



2 kommenttia:

  1. mp

    tuopa se just siinä: mitä monitulkintaisempi sen parempi - mikä tahansa taide.

    VastaaPoista
  2. Niinhän se on. Vaikka ehkä ei kannata olla niin moniulotteinen kuin Dan Parks, ainakaan jos ei halua istua kaltereiden takana.

    VastaaPoista