keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Jälkikasvu myllyyn


Suomen blogeissa asustaa aika paljon ehtoisia emäntiä jotka kokkaavat ja hääräävät ympäri vuorokauden, ja siinä sivussa kasvattavat pari mukulaa ja vaalivat siipan hyvinvoinnista.  Suurin osa bloggaajista, ei vain ne ehtoisat, vaalivat estetiikkaa jossain muodossa mutta seuraavassa otsikossa tulee massiivinen potku palleaan ja uunin pelko:


Valmista 25 minuutissa: karitsanjauheliha-perunapaistos


Kuka h-vetti voi, niin sanotusti pokkana, syöda karitsaa? Tästä otsikosta tulee jopa perunalle paniikki. Mitenköhän tämä äitönen (kuuluu emännyyteen) selittää lapsukaisille että tänään on puristettu se niiiin pehmeä Lambi karitsa lihamyllyn läpi ja on niin namnam pikapikaa. Minulle tulee ainakin emotionaalinen stoppi jo ajatellessa asiaa. Itselleni se riittää argumentiksi jotta en syö karitsaa tai vasikkaa.


2 kommenttia:

  1. mp

    tämä on 3. koputus (eli pyyhi pois - hah! mikä asiaan kiinteästi liittyvä ilmaus - jos edellisiä kommentteja on tiputellut tästä samasata asiasta: tahtovat karata käsistä)

    Eli se asia:

    - Eikös ne Lambilla sitten pyyhi peensäkin, lopuks!
    Viimeistään kun karitsa on sulanut = seuraavana päivänä.

    VastaaPoista
  2. Juupa aivan, mutta imaginäärista mauttomuutta on hellpompi sulattaa...Tuli muuten mieleen yksi hauska elokuva joka loppui todella typerästi -ja yleisö nauroi vauhkona. Nimittäin, Emir Kusturican elokuva "Musta kissa, valkoinen kissa" jossa "roisto" sai rangaistuksensa lopussa putoamalla latriiniin. Mutta en pitänyt kovin hauskana, siis en yhtään, kun tämä paskottunut tyyppi käytti eläviä hanhia pyyhkeinä. Hölmöä ja täysin tarpeetonta vaikka tarpeista oli kyse.

    VastaaPoista