lauantai 17. toukokuuta 2014

Action required now

Kevät on hienoa aikaa, täynnä uusia mahdollisuuksia ja lupauksia. MUTTA myös niin tolkuttomasti vaatimuksia tehdä asiat ajallaan. Ei auta vedota että pidetään ylioppilasjuhlat juhannakseen jälkeen kun työsuma on silloin hellittämään päin. Tai puutarha, joka suoraan sanoen vaatii huomiota ja tekoja NYT,  ei parin viikon päästä. 

Sama juttu, kun tilanne vaatii pikaista toimintaa, joko fyysistä tai henkistä niin silloin sitä ei löydy. Olin tädin kanssa kaupungilla ostamassa hänelle vaatteita ja pistäydyimme naisten liikkeeseen Kaivopuiston kupeessa. Kysyin superblondilta expediitiltä jos heillä olisi jotain sopivaa tädilleni (> 85 syntymäpäivää vietetty). Venäjän murteella tuli vastaus "meillä ei ole hänen kokoja". Mitä? Mikä hänen koossaan on erikoista?  Blondi: "Meillä on vain isoja kokoja, passaa sinulle mutta ei hänelle". Mitä hel...? Action required. Eipä, meni taas nyrkin puristeluksi taskussa.

Action required olisi ollut suotavaa niiltä jotka ottivat vastaan puhelun naiselta joka tunsi itsensä uhatuksi omassa kodissaan ja soitti poliisia apuun. Tilannetta ei pidetty tarpeeksi vakavana jotta poliisi olisi tarpeen. Seuraavan soiton jälkeen lähettivät sitten kuitenkin auton mutta siinä vaiheessa entinen partneri oli jo pahoinpidellyt naisen kuoliaaksi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti