perjantai 2. elokuuta 2013

Lompakko sai siivet

Ja, melkein yksi kokonainen työviikko tuli täyteen ennenkuin otin taas lomaa, siis tänään perjantaina.  On niin hyvä ilma että en malta puurtaa (nojoo) neljän seinän sisällä.

Sitävastoin ei edes yksi työpäiva tullut täyteen ennekuin lompakko sai siivet käsilaukustani, joka oli kirjoituspöytäni alla omassa työhuoneessa, tralla laa ja monta smailia. 10 min kollegaan luona jaarittelemassa ja joku, hashtag perse, kävi vohkimassa lompsan. Varas ei kuitenkaan onnistunut saamaan ulos cashia millään kortilla, teki kaksi yritystä autoomaatista kummallakin kortilla. Kolmas yritys väärällä koodilla ja kortti olisi ilmeisesti jäänyt masinan uumeniin. Eniten harmittaa että ajokortti hävisi, grrhhh... kun siinä kuvassa oli vielä vähän vähemman rupsahteneen näköinen.

Sekin on muuten kummallista että vaikka poliisi ja pankki tietävät minuutilleen milloin joku on yrittänyt ottaa rahaa ulos automaatista varastetulla kortilla niin kiinnostus on nolla °C katsoa valvontakuvasta kuka tekee tälläisiä tepposia. Minun ex-lompsa on nimittäin tuskin ainoa joka on eksynyt kyseisen yrittäjän näppeihin, joten ei muuta kuin lykkyä tykö ja pitäkäähän omaisuutta silmällä.

Vuoroin vieraissa








2 kommenttia:

  1. M

    ohos mikä tihu!

    ps
    tungin tänne osanottoa antamaan; osasin tulla kun sisäinen verkosto näytti täältä miun KL-potulla käydyn, sori sori.

    VastaaPoista
  2. Kiitos osaanotosta, nyt sitten eletään, jos ei kädestä suuhun, niin muovipussista suuhun periaatteella :). Laitanpa kuvan kohta.

    VastaaPoista