lauantai 27. lokakuuta 2012

Lammas kellarissa? Sairasta touhua!

Iltasanomat raportoi että lammas löytyi kellarista Vantaalta! Voi ei!? Otsikko oli muotoiltu "Lannan haju paljasti: vantaalaisessa kerrostalosssa asui lammas". Ai että asui? Itse asiassa lammasta oli pidetty jo jonkun aikaa pimeässä kellarissa, melkein kaikki tajuavat että ritiläkellarikomero ei ole oikea paikka lampaalle!

Mitkä idiootit pitävät lammasta kerrostalon kellarissa?? No, se selviää artikkelista, muslimit jotka aikoivat teurastaa lampaan juhliinsa. Tässä teurastuksessa ei ole kysymys että eläin tainnutetaan ensin, vaan kaula viilletään poikki ja eläin saa kuolla verenhukkaan. Tämä kestää useita minuutteja ja tuottaa suunnatonta ahdistusta eläimelle. Kokeilkaapa itseenne! Artikkelin kirjoittaja ei tunnu olevan kovin paljon asiasta perillä koska hän kirjoittaa " --> "Vantaan lampaanpidolla on pitkä kulttuurihistoriallinen taustansa". I helvete heller, Vantaalla ei todellakaan ole pitkää kulttuurihistoriallista taustaa lampaan säilyttämisestä kellarissa kerrostalossa -eikä koskaan tule olemaan! Sairasta hommaa johon pitää puuttua ankarasti!

Tässä ei ole kysymys kulttuurihistoriasta vaan barbaarisesta eläinrääkkäyksestä joka on vastoin suomen eläinsuojelulakia. Oksetuttaa!


Maulasvirran kommentti, tämähän on täysin luonnollista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti