lauantai 29. syyskuuta 2012

Suger Dandy-mallastesti

Husse sai uuden olut (?) lasin  ja muutaman englantilaisen oluen joita ollaan testailtu illan mittaan. Tämä Bombardie oli oikein maltainen ja oikeiastaan aika neutraali. Vaahto hävisi ihmeen nopeati, kun säätelin kameraa. En ole mikään mallastuntija (enemmän rypäle puolella) mutta kyllä voisin maistella tätä toisenkin kerran.

Seuraavassa on tuntuasti jälkipotkua ja vaahtoa enemmän kuin Bombardiessa mutta on aivan liian karvas. Yäk.  Nja, en tule kaipaamaan tätä kummitusta. Väri ja tuoksu antaa plussaa. Ei voi mitään mutta tämä mönja meni viemäriin, ei ollut kenenkään makuun.



London Pride juuri kaadettu lasiin, mutta missä on vaahto? Vaahtoa vähemmän kuin Amsterdamilaisen pubin kaljalasien huuhteluvedessä. Maultaan aika neutraali ja kiltti ja -sopeutui hyvin juurikas- ja lihapadan kyytipojaksi. Ei hullumpi oikeastaan mutta ulkonäkö vie pisteet alas. Ehkä olisi parempi tarjoilla röpelöisestä 70-lvun Ultima Thulesta? Auttaiskohan?


Tätä kanaa ei tarvitse taatusti nyppiä, ja sopii myös vegaaneille. Ihan OK vaikka ehkä hieman anonyymi, ei siis mikään broilerityyppi. Laitoimme tämän illan kakkostilalle Bombardien jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti